LÄNKAR & SAMARBETSPARTNERS


Diggarna  
CharliesDur xRent DragC-LagetTrippix
Gammaldanshäng med gött sväng

Diggarna

I Afton Stream med Liljedahls

                        Samarbetspartner till                                              Gammaldansveckan

Samarbetspartner till

 Gammaldansveckan

                 dansbandssidan.com

Örbystämmans Musikförening


Örbystämmans Musikförening är en ideell förening, med sitt säte i Örby i Marks Kommun. Föreningen bildades 2018 efter att Marks Dragspelsklubb valde att avveckla dragspelsstämman i Örby. Vi brinner för den levande musiken med riktiga instrument.


I samarbete med Hanatorps Camping arrangerar vi Örbystämman helgen vecka 34


2022 tog vi även över arrangörsansvaret för Dragspelsstämman på Prångens Camping i Ulricehamn som arrangeras helgen v 21.


2023 drog vi igång ett eget projekt. I samband med Dragspelets Dag (World Accordion Day 6 maj) så arrangerar vi en konsert i Stadsparken i Borås


(Se annonser för respektive evenemang)Anna, Barbro, Lennart, Magnus

För mer info kontakta Magnus 070-6433946

Bygdegården Ätrasalen


Mitt i natursköna Vessigebro och ett stenkast från ån Ätran ligger Ätrasalen. Bygdegården som uppfördes 1929 har blivit en av de största bygdegårdarna i Falkenbergs kommun.


Perfekt för både det lilla föreningsmötet, den stora bröllopsfesten eller teaterföreställningen. Möjligheterna är många i vår flexibla bygdegård!
Höst och vår är det traditionellt gammaldans varje vecka.


Med hjälp av bidrag från Falkenbergs kommun så har vi kunnat utveckla Ätrasalen. Det innebär en ny projektor och en stor duk till stora salen.

Vi kan visa bio igen!
Vi kan även erbjuda goda möjligheter för konferensen eller mötet.


Ätrasalen ska återfå sin forna glans som Vessigebros mittpunkt för kultur- och föreningsprogram. Bygdegårdens teknik ska ge ett brett utbud för att kunna passa såväl gammal som ung, förening som företag.

 

www.atrasalen.se